donderdag 24 mei 2012

Multimediaondersteuning


Sinds kort is er een “hoofdmedewerker multimediaondersteuning” aanwezig in BYB Schoonmeersen. Achter deze ronkende titel schuilt een persoon die ondersteuning biedt op het vlak van multimedia, aan zowel studenten als docenten.

Wouter De Beukelaer  staat ter beschikking van al wie film wil gebruiken in zijn of haar lessen en van al wie werkt met film als onderdeel van een opdracht of groepswerk. Het is niet de bedoeling dat hij  volledig afgewerkte films maakt, maar wel dat hij bij elke stap van het proces beschikbaar is met ondersteuning. Je kan bij hem dus terecht voor informatie over het gebruik van camera’s (die overigens gratis beschikbaar zijn in BYB Schoonmeersen), voor tips over de voorbereiding van een “draaidag”, voor hulp bij het uiteindelijke monteren van de film, enz.

In BYB Schoonmeersen is er bovendien een montagelokaal beschikbaar dat via Chamilo gereserveerd kan worden. Wouter kan je dan op weg zetten met het kiezen van de juiste instellingen voor het project, technieken om op een efficiënte manier het gewenste resultaat te bereiken, het kiezen van de juiste instellingen om het filmpje te exporteren, enz. Voor meer informatie kan je terecht aan de balie van de bibliotheek. Of mail naar: wouter.debeukelaer@hogent.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten