zondag 24 juni 2012

Verhuis collecties HABE en BMER



Deze zomer verhuizen de bibliotheekcollecties van HABE en BMER. De HABE collectie komt terecht in een afzonderlijke bibliotheek op Campus Mercator: Henleykaai 84 - lokaal G.015 (gelijkvloers). De collectie van BMER wordt opgenomen in de bestaande campusbibliotheek van Schoonmeersen. 

De voorbereidingen zijn reeds volop aan de gang (mind the boxes!), de verhuis zelf is gepland in de week van 2 juli. Tijdens die verhuisdagen zijn de collecties uiteraard even niet beschikbaar. Maar ook in de week ervoor en de week erna zal niet alles 100 % op zijn plaats staan. Ben je in die periode toch op zoek naar een boek of een tijdschrift, dan helpt het bibliotheekpersoneel je graag verder.

Wie boeken heeft uitgeleend van de HABE collectie uit BYB Schoonmeersen (zie stempen HABE in boek) , en ze pas na de verhuis (na 4 juli ) terugbrengt, mag dit meteen op de nieuwe locatie, Campus Mercator, doen. Dit geldt ook omgekeerd: lopende uitleningen van BYB BMER, mogen na 6 juli, teruggebracht worden naar BYB Schoonmeersen.

Na de verhuis staan op campus Mercator Barbara Mestdagh (Bibliothecaris), Vera De Moor en Arnold Meirsman  (Bibliotheekmedewerkers) tot uw dienst. En op campusbibliotheek Schoonmeersen is Stien Van Gils (Bibliothecaris) het aanspreekpunt voor FBO (BINF en BMER). Meer nieuws en informatie over de bibliotheken (openingsuren, dienstverlening, reglement...) is steeds te raadplegen via de bibliotheekwebsite.

Het bibliotheekpersoneel is steeds beschikbaar om verdere vragen over de verhuis en de bibliotheken te beantwoorden. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten