donderdag 10 december 2009

BYB Ledeganck is ontploft!

... of zo zag het er het laatste halfjaar soms uit. 350 dozen vol boeken, een karrevracht nieuwe rekken en een extra portie uithouding en overgave voor alle medewerkers, maar het resultaat mag er zijn. BYB Ledeganck beschikt nu over een collectie pedagogische boeken, onderwijsmethodes en didactische handleidingen waar elk mens met een greintje onderwijsbloed in de aderen gaat van glimmen.

Door het afsluiten van een convenant tussen Stad Gent en de Hogeschool Gent, werden alle boeken die vroeger werden aangeboden in het informatiecentrum van de Pedagogische Begeleidingsdienst van het Stad Gent (PBD, voor de kenners) verhuisd naar het departement Lerarenopleiding van de Hogeschool Gent. De integratie van deze uitzonderlijke collectie in de véél geprezen bibliotheek van de Lerarenopleiding, wordt in januari 2010 afgerond. Dit gebeurt samen met de overschakeling op het RFID uitleensysteem. Daarmee krijgt BYB Ledeganck na Schoonmeersen als tweede BYB een zelfuitleenbalie.

Steek vanaf eind januari even je neus binnen in BYB Ledeganck en al wat je hier leest zal zich voor je openbaren! De eerste drie bezoekers met uiterlijke openbaringsverschijnselen krijgen alvast een oprechte knuffel.

Tot dan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten